Gönderen: Griffon » 01 Şub 2010, 15:55
Bu "PC'de ancak benchmark yapılır" geyiği de nereden çıkmış anlamış değilim..
En son ne zaman benchmark yaptığımı hatırlamıyorum. Özellikle Steam indiriminden sonra yarıda kalan veya daha hiç oynamadığım 12-13 tane oyun var, hepsi de güzel oyunlar. İstersem çıktığı gibi alıyorum, istersem indirime girince alıyorum. PC'de sadece oyun değil; film izleme, fotoğraf işleme, internette gezme vs. de yapıyorum. Oyun konusunda da XBox'tan geride olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum açıkçası. Live diyorsanız PC'de de Steam var, Live for Windows var; sesli chat isterseniz Ventrilo var, achievement derseniz var, "multi" derseniz var, üstelik dedicated server olabiliyor, mod olabiliyor, custom map olabiliyor.. Canım çekerse de benchmark yaparım, ne var yasak mı? Siz marketplace'den üzerinize (parayla) tshirt, kask, gözlük falan alınca keyif oluyor ama?
Nedir bu gaz, nedir bu çirkeflik anlamadım gitti. Ne oluyor PC'ye veya PS3'e bok atınca? Böyle bir fetişiniz mi var, böyle mi doyuma ulaşabiliyorsunuz, nedir yani? Neden ben gelip "Ahah, xboxçulara bak, kaç makina patlattılar hâlâ alıyorlar (pardon ama çok beğeniyordunuz değil mi), her oyuna hayvan gibi para veriyorlar, yazık" demiyorum da XBoxçular gelip "PC'de ancak benchmark yapılır, PS3'te ancak BluRay izlenir" diyorlar? Biz PC'de veya başkaları PS3'te oyun oynayıp en az onlar kadar keyif alınca canları mı yanıyor, krize mi giriyorlar, ne oluyor? Neymiş biz dakka başı driver yüklüyormuşuz, iki günde bir bilgisayarımız çöküyor Windows kuruyormuşuz, zaten hepimiz XBox çıktığından beri 3.000 TL harcamışız PC'ye, yok PS3'ler satmıyormuş bu yüzden PS3'te kimse oynamıyormuş..
Yeter be kardeşim, bıktırdınız insanı. Bıktırmayı da bırak, XBox görsem üzerine kusasım geliyor sizin bu gereksiz, ezik muhabbetlerinizden sonra. Tamam seviyorsunuz aleti de bu kadar da boku çıkartılmaz ki! Bir de sonra "PS3 fanboyları var" diyorsunuz forumda, vallahi fanboylukta tırnağınız olamaz PS3'çüler.
3 x 10^-15 parsec git, ışıklardan sola dön, karşına çıkacak..