Forum Yöneticisi: sondinozor

Sta yazmış:Kendim ipod'um için convert etmiştim bu videoyu ve 3 part yapmıştım. Onları upload ettim. Bu da onların linki:
http://rapidshare.com/users/WU272A 276MB

ancestral yazmış:Ben çok denedim bırakmayı. 15. tütün tüketimi senemde en uzun ayrılığım 6.5 ay oldu.
Bırakanlara çok imreniyorum, ama içkiyi sigarasız tüketme, kahveyi ve çayı sigarasız içme, yemekten sonra sigaranın verdiği rahatlık hissinin yokluğu korkuttu hep beni.![]()
Gerçi sigara içince ciğerlerimin hali, muhtemelen kanserden ölecek olmam, kalp krizi riskimin sokakta yürüyen sigara içmeyen herhangi birine göre 40 kat fazla olması vs de gayet korkutucu.Ne zaman sigarayı bırakmaya kalksam hayatımda dönüm noktası bir olay yaşadığımdan dolayıda ekstra korkuyorum artık bırakmaya. Bir bıraktık işyeri yandı, diğerinde kaza yaptım, öbüründe 6.5 ay olmuştu valide hastalandı vs. Sigarayı bırakınca kötü birşeyler olacakmış hissi uyanmaya başladı artık içimde.
Şöyle evden çıkmayacağım 2 ayım oalcakki, o şapşallık, o salaklıkla insan içinde dolanmadan rahat rahat bırakacağım.

flu yazmış:Sta yazmış:Kendim ipod'um için convert etmiştim bu videoyu ve 3 part yapmıştım. Onları upload ettim. Bu da onların linki:
http://rapidshare.com/users/WU272A 276MB
Bunu izledikten 2 gün sonra bıraktım (Teşekkürler Sta, bir arkadaşım daha sayende bırakmış oldu). İngiltere de bir sağlık merkezi tarafından hazırlanmış bu videoda verilen yaklaşıma çevrenizde rastlamanız olası değil. Bırakmayı düşünün veya düşünmeyin, mutlaka ve lütfen bir kez izleyin. (Türkçe dublajlı)
Bendeki etkisi şöyle gerçekleşti; Ben kendimi depresif bulur, sigaranın can sıkıntımı aldığını ve bu sebeple ihtiyacım olduğunu düşünürdüm. Oysa denklem şu; sigarayı, bir önceki sigarayla alınan ve kanda seviyesi düşmeye başlayan nikotinin yarattığı huzursuzlukla yakıyoruz. Yani, bağımlılık kısmı bu. Biz, sadece istediğimizde içmiyoruz, içemiyoruz. Evet, gerçek bir nedenle gergin veya sıkıntılıyken sigara içmek nikotin sebebiyle rahatlama yaratmaktadır. Ama içilen o bir sigara orada kalmıyor. Sonrası geliyor ve tutsaklığa giriliyor. Sonrası, kanda düşen nikotin seviyesine bağlı oluşan rahatzılığı gidermek için bir döngüye giriyoruz. Bunun daha iyi anlatımı için videoyu izlemenizi dilerim.
Bendeki sonuç; Artık sigaradan kurtulmuş ve bir daha o döngüye girmeyecek biri olarak çok güçlü ve iyi hissediyorum. Karşıma çıkan sorunlarda veya sıkılma anlarında sigaraya sığınmak yerine durumu göğüslüyor, bir çözüm üretiyorum. Ve bu durumdan büyük bir haz alıyorum. Artık sigara benim için bir alternatif değil. Onsuz hayatım çok güzeldi, artık yine öyle. Bu özgürlüğe ulaşmak için hangi sıkıntıyı çekmeniz gerekiyorsa çekin. Ve lütfen öncelikle bu videoyu izleyin.

mcalpi yazmış:Videoyu izlemeye çok heveslendim ama rapid izin vermiyor part 1'e.
Geri dön: Off Topic - Café DarkHardware
Bu forumu gezmekte olan kullanıcılar: ckubilay, fizikchi, Forgotten, Griffon, IceX, Otkakönmişkılıç, quad, Yahoo [Bot] ve 41 konuk