Forum Yöneticisi: sondinozor
taahhut yazmış:fare zehiri katılarak yoğrulmuş az yağlı kıyma

Psikobat yazmış:Karsınıza alıp konusmayı deneyin
Benim balkondakiler için içeri girince bak doverim ! dısarı cık ! gelmiyim oraya diyip tehdit ettigim zaman tamam ne bagırıyon bakısı altında tekrar balkona cıkıyorlar

Emre.CFT yazmış:Psikobat yazmış:Karsınıza alıp konusmayı deneyin
Benim balkondakiler için içeri girince bak doverim ! dısarı cık ! gelmiyim oraya diyip tehdit ettigim zaman tamam ne bagırıyon bakısı altında tekrar balkona cıkıyorlar
ilginçtir ama yüksek sesten en çok rahatsız olan hayvanlardandır kediler. Özellikle kedi sahipleri kedilerine bağırdıkları zaman kedilerin belli bir müddet küsmesi veya evi terketmesi gibi durumlar ortaya çıkıyor..
kHanTW yazmış:Bu arada sizi hiç kedi tosladı mı ? Bizim asıl kedi onu sewerken şirinlik olsun diye bize tosluyor, resmen gelip gelip kafa atıyor. Kocaman da bir şey, resmen bacağımı acıtıyor
baretta1 yazmış:kHanTW yazmış:Bu arada sizi hiç kedi tosladı mı ? Bizim asıl kedi onu sewerken şirinlik olsun diye bize tosluyor, resmen gelip gelip kafa atıyor. Kocaman da bir şey, resmen bacağımı acıtıyor
Delikanlı yetiştirmişsiniz hocam ondandır![]()
(...aklıma da Şerafettin gelmedi değil hani)

Psikobat yazmış:Karsınıza alıp konusmayı deneyin

Geri dön: Off Topic - Café DarkHardware
Bu forumu gezmekte olan kullanıcılar: allreadydead, Gomes, MaverocK, Ortegon, pikapika, Squall ve 36 konuk